Implante mamare

Un implant mamar este o proteza utilizata pentru a corecta marimea, forma, si sa se simta de sanii unei femei in reconstructie de san post-mastectomie; pentru corectarea defectelor congenitale si deformari ale peretelui toracic, pentru marirea sanilor estetice, precum si pentru crearea sânii la barbati -la-feminin pacient transsexual.

Exista trei tipuri generale de dispozitive de implant mamar, definite de material de adaos lor: silicon saline, si compozite (compozitie alternativa).

Implantul salin are o coaja de silicon elastomer umplut cu solutie salina sterila, implant de silicon are o coaja de silicon elastomer umplute cu gel siliconic vâscoasa, si implanturi subsidiar compozitia prezentate diverse umpluturi, cum ar fi uleiul de soia, string din polipropilena.

În practica chirurgicala, pentru reconstructia de un san, aparatul expanderul tesutul mamar este o proteza temporara utilizata pentru a forma si  a stabili un buzunar pentru implant mamar permanent.

Implanturilor mamare vin in multe marimi si forme.Tipul de implant mamar pe care il alegeti pentru o interventie chirurgicala ar trebui sa se bazeze pe schimbarile dorite . Factori includ pozitionarea, textura suprafetei, forma, anatomie personale si alte consideratii.

Implanturile mamare cu salina si gel de silicon sunt cele doua optiuni principale de implant mamar pentru marirea sanilor.

Implanturi mamare saline au fost considerate avantajoase pentru ca daca s-a rupt, salina poate fi usor dizolvata de catre organism. Un dezavantaj este faptul ca la implanturile saline sunt mult mai probabil sa apara valuri prin piele.
Daca va gânditi sa implanturi de silicon gel pentru marirea sanilor dvs., asigurati-va ca alegeti un chirurg cu o vasta experienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 6 = eighteen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>