Operatia

Alegerea unui chirurg plastician bun este primordială. Aceasta este cea mai importantă decizie pe care ovei lua. Din acest motiv, consultarea dvs. este extrem de importanta.

Există 4 zone de pe corpul dumneavoastră unde se pot face incizie pentru inserarea implantului:

• transaxillar, (subsuoară)
• periareolara (areolar)
• inframamar (a cutelor)
• transumbilical (buricului).

Pentru a asigura o mica incizie, implanturile saline se introduc goale apoi sunt umplute.

Implanturile cu gel se pre-umplu.Prin urmare, majoritatea se introduc prin zona cutelor, iar ocazional areolar.

Alegerea inciziei depinde de dumneavoastră.

Recuperarea dupa operatia de implant mamar poate fi incomoda pentru primele 24 la 48 de ore după operaţie. Medicamente pot ajuta pacientii sa gestioneze durerea lor, în cele mai multe cazuri, dar lipsa de energie, plus disconfortul si durerea pot persista. Dacă este posibil un prieten sa rămâna cu tine pentru a te ajuta în timpul de recuperare.

Pansamentele tifon aplicate la nivelul sânilor imediat dupa o interventie chirurgicala vor fi eliminate după câteva zile şi înlocuite cu un sutien special chirurgical. Copcile pot fi îndepărtate după şapte până la 10 zile.

Sanul va fi foarte sensibila pentru primele săptămâni după mai multe interventii chirurgicale de marire a sanilor, si poate fi umflat de până la cinci săptămâni. Până cand sensibilitatea dispare, pacienţii trebuie să evite contactul fizic cu sanii lor pentru a reduce riscul de accidentare şi de recuperare întârziată. Pacienţii trebuie să aştepte aproximativ o lună după o intervenţie chirurgicală înainte de reluarea oricarei activitati intense.

Incizia va fi roz şi ferma pentru aproximativ şase săptămâni, dupa interventie chirurgicala de marire a sanilor. Incizia va incepe să se estompeze în mod semnificativ în următoarele câteva luni, dar nu va disparea niciodata complet.

Incizia şi tehnica de implantare de plasare alese de tine şi chirurgul tau va determina locaţiile acestor cicatrici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 × two =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>